Θεσσαλονίκη κλιματισμός-κλιματιστικά,εγκατάσταση κλιματιστικών,συντήρηση κλιματιστικού,επισκευή κλιματιστικού,μεταφορά κλιματιστικού service κλιματιστικού Air-contition,τεχνικός ψυκτικός Θεσσαλονίκη,κλιματισμός,κλιματιστικά,εγκατάσταση κλιματιστικών,συντήρηση κλιματιστικού,επισκευή κλιματιστικού,μεταφορά κλιματιστικού,service κλιματιστικού,Air-contition,τεχνικός,ψυκτικός

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Γιώργος Λυμπούδης

Γιώργος Λυμπούδης

4 σχόλια:

 1. ΕΡΓΑΣΊΕΣ συντήρησης κλιματιστικού:Ο μικροβιολογικός καθαρισμός γίνεται στην εσωτερική μονάδα κυρίως αλλά και στην εξωτερική. Υπάρχει περίπτωση όμως το κλιματιστικό να είναι υπερβολικά βρώμικο,εδώ σας συστήνουμε ενα νεο τρόπο καθαρίσματος απλώνοντας νάυλον χοντρό και μεγάλο γύρω γύρω απο την εσωτερική μονάδα απο πάνω έως κάτω όπου κάτω είναι τοποθετημένος ενας κουβάς που θα πηγαίνουν τα βρώμικα νερά. Το πλύσιμο γίνεται με πίεση με απλωμένο λάστιχο νερού συνδεδεμένο στην βρύση και έτσι επιτυγχάνεται λεπτομερέστατος καθαρισμός,απομάκρυνση των μικροβίων και δίνουμε την δυνατότητα στο κλιματιστικό να αποδίδει την μέγιστη λειτουργική απόδοση., τιμή 30€ 6977/202533.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρέπει να σας πω ότι την συντήρηση μπορεί να την κάνει και κάποιος άλλος που έχει άλλη τεχνική ειδικότητα αλλά εγώ σας συνιστώ να είναι κάποιος ψυκτικός που είναι χρόνια τα κλιματιστικά το αντικείμενό του και έχει πείρα σ'αυτά,επίσης δεν πρέπει να γίνεται μόνο με ενα κατσαβίδι και ενα ψεκαστικό μόνο και να σας λένε στο τέλος 10 ή 15ευρώ το κόστος,αυτό δεν είναι σωστό άλλωστε μπορείτε να τα επιβεβαιώσετε αυτά που σας λέω και από άλλους τεχνικούς ψυκτικούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν σκέφτεστε την εγκατάσταση και την συντήρηση κλιματιστικού, επιλέξτε έναν επαγγελματία ψυκτικό για να σας βοηθήσει.Η ποιότητα της εγκατάστασης θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία και την απόδοση του κλιματιστικού μηχανήματος.Διαθέτουμε χρόνια εμπειρίας σε οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Μπορούμε να προσδιορίσουμε ό,τι χρειάζεστε και εγγυόμαστε την ποιότητα της εγκατάστασης και της συντήρησης του κλιματιστικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή